Nyrekrytering Angelica Packalén

ENTEA förstärker sin T-profil med ytterligare en senior konsult med gedigen verksamhetskunskap samt bred såväl som djup SAP-expertis.

Angelica har mångårig erfarenhet från flertalet SAP implementationer, på såväl stora, medelstora och mindre bolag runtom i världen.

Hon har både omfattande kunskap inom en mängd affärsprocesser och mkt god kunskap i hur SAP som affärssystem bäst kan stötta verksamheten.

Spetskompetensen ligger inom Procurement, Order to Delivery, Master data management med tillhörande SAP systemstöd.

Angelica är länken mellan verksamheten och IT och brinner för processutveckling och att koppla på systemstöd som bidrar till ett bolags effektivisering.

Angelica kommer närmast från GKN Aerospace, där hon haft roller som Business Analyst, System Area Manager, Product Manager och Strategic Buyer.

Varmt välkommen Angelica önskar vi på ENTEA!

Mer från vår nyheter

Nyrekrytering: Stefan Alvevid

Vi på ENTEA är glada att kunna presentera vårt senaste tillskott till vårt team, Stefan Alvevid. Som en senior konsult med…

Nya affärer: Projektledning, SAP uppdrag...

ENTEA har under våren påbörjat ett antal nya uppdrag hos nya och befintliga kunder. · Projektledare för ERP implementering för…

Entea utställare på SAPSA Impuls

Entea utställare på SAPSA impuls på Clarion Hotel Post i Göteborg den 25 april arrangerad av SAPSA (SAP svenska användarförening).…