Välkommen

Till en plats där din utveckling och framgång är vår prioritet. Du erbjuds en entreprenöriell och agil arbetsmiljö, ett starkt nätverk att ta del av samt mycket kompetenta kollegor.

På ENTEA ser vi verksamhet och IT som två dimensioner, vilket symboliseras i det vi kallar T-Profilen, där vi bedömer kompetensen inom respektive område.

Varje konsult har sin unika T-Profil, vilket gör att vi kan erbjuda rätt konsult eller team för varje specifikt uppdrag för att möta våra kunders behov.

Den horisontella delen av T-Profilen symboliserar bredden i vår verksamhetskunskap och den vertikala delen av T-Profilen symboliserar djupet i vår tekniska specialistkompetens.

Detta säger våra medarbetare

Mattias

Senior konsult

Jag uppskattar att ENTEA är ett mindre företag och att vi konsulter har mycket att säga till om. Det är högt i tak och vi får vara med och bestämma. Kollegorna och cheferna på ENTEA är mycket trevliga.

Patrik

Senior konsult

Många företag pratar om att ha en platt organisation men jag tycker att vi verkligen lever upp till det. Vi samlas två gånger om året för att gemensamt sätta riktningen för bolaget och diskutera vilka steg vi behöver ta. Att vi är en platt organisation är alltså inget tomt prat, vår styrning präglas av medbestämmande och delat ansvar.

Arvid

Senior konsult

ENTEA känns rätt för mig. Det är en platt struktur, vi arbetar och driver det tillsammans och de beslut som behöver tas, de tar vi gemensamt. Jag stortrivs på det sättet.

Jimmy

Senior konsult

Man är inte bara konsult utan man är med och driver företaget framåt. Vart vill vi vara om ett år, två år och fem år? I de besluten är alla lika delaktiga. Verksamheten är verkligen måna om sina anställda. Det är något som man inte upplever ofta.

Lars

Senior konsult

Jag uppskattar att göra efter eget huvud och agera på studs mot min kund. Den möjligheten ger ENTEA.

Läs mer om att vara konsult, respektive underkonsult på ENTEA!

Vill du jobba hos oss?

Kontakta mig, så bokar vi in ett möte.

Martin Karlsson, VD

Martin Karlsson

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages