Bli entea-konsult

Som konsult hos oss får du ta del av vårt breda nätverk och har alltid erfarna och kunniga kollegor nära till hands. Hos oss har du möjlighet att påverka bolagets strategier i en platt organisation med minimal byråkrati.
Jag uppskattar att ENTEA är ett lyhört företag och att vi konsulter har mycket att säga till om. Det är högt i tak och vi får vara med och bestämma. Kollegorna och cheferna på ENTEA är mycket trevliga.
– Mattias Gårdman, Senior konsult

Som konsult på ENTEA erbjuds du

Detta säger våra medarbetare

Mattias

Senior konsult

Jag uppskattar att ENTEA är ett mindre företag och att vi konsulter har mycket att säga till om. Det är högt i tak och vi får vara med och bestämma. Kollegorna och cheferna på ENTEA är mycket trevliga.

Patrik

Senior konsult

Många företag pratar om att ha en platt organisation men jag tycker att vi verkligen lever upp till det. Vi samlas två gånger om året för att gemensamt sätta riktningen för bolaget och diskutera vilka steg vi behöver ta. Att vi är en platt organisation är alltså inget tomt prat, vår styrning präglas av medbestämmande och delat ansvar.

Arvid

Senior konsult

ENTEA känns rätt för mig. Det är en platt struktur, vi arbetar och driver det tillsammans och de beslut som behöver tas, de tar vi gemensamt. Jag stortrivs på det sättet.

Jimmy

Senior konsult

Man är inte bara konsult utan man är med och driver företaget framåt. Vart vill vi vara om ett år, två år och fem år? I de besluten är alla lika delaktiga. Verksamheten är verkligen måna om sina anställda. Det är något som man inte upplever ofta.

Lars

Senior konsult

Jag uppskattar att göra efter eget huvud och agera på studs mot min kund. Den möjligheten ger ENTEA.

Vill du jobba hos oss?

Kontakta mig, så bokar vi in ett möte.

Martin Karlsson, VD

Martin Karlsson

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages