Nyrekrytering Jimmy Lahoud

Vi på ENTEA är glada att kunna presentera vårt senaste tillskott till vårt team, Jimmy. Som en senior konsult med gedigen verksamhetskunskap och bred och djup SAP-expertis, kommer han att vara en viktig tillgång.

Jimmy har en lång erfarenhet från SAP- och ERP-transformationsprojekt inom olika industrier och branscher, inklusive farmaceutisk, Automotive, detaljhandel, marin och mer. Han har en bred verksamhetskompetens och en mycket djup kunskap om hur SAP kan stötta verksamheten på bästa sätt.

Hans spetskompetens ligger inom kundnära lösningar och täcker SAPs moduler för finans, CRM, SCM och SRM. Dessutom har han erfarenhet av affärsprocesser, integration, migrering och master data.

Jimmy har varit konsult och arbetat med de flesta SAP ERP-system i olika roller både som projektledare och specialist sedan 2007 och kommer senast från Stretch.

Vi ser fram emot att ta del av hans kunskap och erfarenhet och arbeta tillsammans med honom för att hjälpa våra kunder att nå deras mål.

Varmt välkommen, Jimmy önskar vi på ENTEA!

Mer från vår nyheter

Nyrekrytering: Stefan Alvevid

Vi på ENTEA är glada att kunna presentera vårt senaste tillskott till vårt team, Stefan Alvevid. Som en senior konsult med…

Nya affärer: Projektledning, SAP uppdrag...

ENTEA har under våren påbörjat ett antal nya uppdrag hos nya och befintliga kunder. · Projektledare för ERP implementering för…

Entea utställare på SAPSA Impuls

Entea utställare på SAPSA impuls på Clarion Hotel Post i Göteborg den 25 april arrangerad av SAPSA (SAP svenska användarförening).…