Nyrekrytering: Johan Estelius

Table of Contents

Vi på ENTEA är glada att kunna presentera vårt senaste tillskott till vårt team, Johan Estelius. Som en senior konsult med gedigen verksamhetskunskap och bred och djup SAP-expertis, kommer han att vara en viktig tillgång.

Johan har en lång erfarenhet från SAP- och ERP-transformationsprojekt inom olika industrier och branscher, inklusive Life Science, Public Sector, Defence och mer. Han har god verksamhetsförståelse och djup kunskap om hur man får SAP ERP att samverka med andra system för att implementera affärsprocesser.

Johans spetskompetens ligger inom integrationsarkitektur och -design i en SAP-kontext. Dessutom har han erfarenhet av affärsprocesser, migrering och master data.

Johan har varit konsult och arbetat med i många SAP-landskap i olika roller både som integrationsutvecklare och -arkitekt/designer sedan 2007 och kommer nu senast från EY Sweden.

Vi ser fram emot att ta del av hans kunskap och erfarenhet och arbeta tillsammans med honom för att hjälpa våra kunder att nå deras mål.

Varmt välkommen, Johan önskar vi på ENTEA!

Mer från våra nyheter

Share this article with a friend

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages